Foody rozmaringos oat chips bundás csirkemell 

Glutén-, tej- és tojásmentesen!

Ezzel a ropogós, rántott hússal garantáltan sikerünk lesz a család összes tagjánál. 
Az előkészületekkel együtt 20 perc alatt kész a villámgyors ebéd, vagy vacsora. A hús hidegen is tökéletesen fogyasztható, így készíthetünk belőle akár szendvicset is az uzsis dobozba. 
Hozzávalók:
  • 1/2 csirkemell filé
Tempura bunda
  • 1/2 kávéskanál só
  • 50 g barna rizsliszt
  • 110 g víz
Ropogós bunda:
  • 50 g Foody rozmaringos zab chips
  • 30 g barna rizsliszt
  • 1 csipet só
Sütéshez: olaj

Elkészítés:

  •  A csirkemellet vágjuk vékony szeletekre és készítsük el a tempura bundát. 
  • Keverjük össze egy tálban a barna rizslisztet, a vizet és a sót. 
  • A ropogós bundához késés aprítóval daráljuk meg a chipset, keverjük össze a barna rizsliszttel, sóval. 
  • A hús szeleteket forgassuk meg a tempura, majd a ropogós bundában. 
  • Forró olajban süssük aranybarnára mindkét oldalukat. 
  • Tálaljuk ízlés szerint a kedvenc köretünkkel. 

Tipp: próbáljátok ki ezt a ropogós húst a többi Foody chipssel is.

Jó étvágyat hozzá!

A recepthez való chipseket itt rendelhetitek meg:

Csapj le ingyenesen mentes receptkönyvünkre!
Vagy ha szeretnél értesülni az új akciókról, blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This