Csirkemell sajtbundában. 

Egyszerű, de mégis nagyszerű fogás a mindennapokra.

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemellfilé
  • 3 ek gluténmentes liszt
  • 2 db tojás
  • 20 dkg emmentáli sajt sajtreszelőn lereszelve
  • 2 dl rizstejszín

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd mintha rántott húst készítenék, gluténmentes lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk, és egy kivajazott jénai tálba egymás mellé helyezzük a szeleteket, majd ráöntjü a tejszínt.

Alufóliával lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A 30 perc leteltével levesszük az alufóliát és néhány percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt picit megpiruljon. Párolt rizzsel, párolt vagy sült zöldségekkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

És ha kész és utána ennél egy kis vegán Foody free chips-szet, irány a shop!

Csapj le ingyenesen mentes receptkönyvünkre!
Vagy ha szeretnél értesülni az új akciókról, blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This