Grillezett chilis-mézes lazac

Tökéletes halas fogás. 

Hozzávalók:

  • 70 dkg lazacfilé
  • 1 dl étolaj
  • 8 dkg tv paprika
  • 15 dkg paradicsom
  • 15 dkg padlizsán
  • 15 dkg cukkini
  • 2 dkg póréhagyma
  • 4 dkg édeskömény
  • morzsolt kakukkfű
  • halak fűszerkeverék
  • 3 dkg chili szósz
  • 8 dkg méz

Elkészítés:

A lazacsteaket fűszerkeverékbe forgatva kevés olajon (vagy a szabadban grillrácson) megsütjük. A mézet kikeverjük a chilivel. A már félig átsütött lazacot megkenjük ezzel a mázzal, és készre sütjük. A zöldségeket kb. 1×1 cm-es kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk vagy ezt is a grillre tehetjük, így kapnak egy kis extra füstös ízt). Fűszerekkel ízesítjük. A grillezett zöldségekre tálaljuk a halat, melyhez citromdíszítést ajánlunk. Ropogós elemként pár darab Free chipset szórhatunk mellé!

Jó étvágyat!

És ha kész, egyetek hozzá FoodyFree chipset!!!

Csapj le ingyenesen mentes receptkönyvünkre!
Vagy haszeretnél értesülni az új akciókról, blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This