• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Gmail
  • Google+
  • Yahoo Mail
  • Myspace

GLUTÉNMENTES ÉS LAKTÓZMENTES PADLIZSÁNKRÉM FOODY FREE CHIPS-SZEL. 

Tökéletes választás egy vasárnapi reggelihez pirítós mellé, vagy az esti filmnézéshez mártogatósként.

Hozzávalók: 

  • 1 padlizsán
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 ek laktózmentes tejföl
  • 2 ek majonéz
  • 1 kk mustár
  • 1 ek olívaolaj
  • színes bors

Recept:

 A padlizsánt jól megmossuk egy kis késsel mindenhol sűrűn megböködjük, bekenjük egy pici olajjal, majd a vöröshagymákat megpucoljuk, négy felé vágjuk és egy tepsiben 180 C-on kb 30-40 percig sütjük. Félidőben egyszer megforgatjuk. 

A megsült padlizsánt kettévágjuk a belsejét egy kanállal kikaparjuk, tálba tesszük a többi hozzávalóval együtt és egy botmixerrel pépesítjük. Ízlés szerint sózzuk borsozzuk. 

Jó étvágyat kívánunk!

Kíváló választás hozzá mártogatósként fogyasztva Foody Free hummus chips-ünk céklás vagy tengeri sós-rozmaringos ízesítéssel. Ha kedvet kapott a chipseket itt rendelheti meg: 

Csapj le ingyenesen mentes receptkönyvünkre!
Vagy haszeretnél értesülni az új akciókról, blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This