• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Gmail
  • Google+
  • Yahoo Mail
  • Myspace

GLUTÉNMENTES ÉS LAKTÓZMENTES PADLIZSÁNKRÉM FOODY FREE CHIPS-SZEL. 

Tökéletes választás egy vasárnapi reggelihez pirítós mellé, vagy az esti filmnézéshez mártogatósként.

Hozzávalók: 

  • 1 padlizsán
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 ek laktózmentes tejföl
  • 2 ek majonéz
  • 1 kk mustár
  • 1 ek olívaolaj
  • színes bors

Recept:

 A padlizsánt jól megmossuk egy kis késsel mindenhol sűrűn megböködjük, bekenjük egy pici olajjal, majd a vöröshagymákat megpucoljuk, négy felé vágjuk és egy tepsiben 180 C-on kb 30-40 percig sütjük. Félidőben egyszer megforgatjuk. 

A megsült padlizsánt kettévágjuk a belsejét egy kanállal kikaparjuk, tálba tesszük a többi hozzávalóval együtt és egy botmixerrel pépesítjük. Ízlés szerint sózzuk borsozzuk. 

Jó étvágyat kívánunk!

Kíváló választás hozzá mártogatósként fogyasztva Foody Free hummus chips-ünk céklás vagy tengeri sós-rozmaringos ízesítéssel. Ha kedvet kapott a chipseket itt rendelheti meg: 

Ha szeretnél értesülni új mentes receptekről, vagy az új blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Ha szeretnél értesülni új mentes receptekről, vagy az új blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This