csirkefalatok chips bundában.

A legegyszerűbb, mégis egyik legmenőbb fogás a csirke és a chips kombójával!

Hozzávalók: 

Glutén/laktózérzékenyeknek Free Chipsből, a többieknek a kedvenc ízükből!

  • 1 zacskó Foody vagy Foody Free chips
  •  kedvenc csirke darabjaid (mell, comb, szárny, bármi)

Recept:

Fogj egy zacskó chipset, szúrj egy apró lyukat a zacskóra, hogy a benne lévő levegőt ki tudd nyomni, majd törd össze apró darabokra a chipset. A csirkét forgasd meg egy kis olajban majd a chipsben, hogy minden oldalára rátapadjon. Előmelegített sütőben, 190°C, sütőpapírral bélelt tepsiben 15-20 perc alatt süsd meg. Mellé készíts el a kedvenc szószod, mártogatós recepteket a gasztroblogunkon is találsz!

A recepthez a Foody Free chipseket itt rendelheted meg: 

Csapj le ingyenesen mentes receptkönyvünkre!
Vagy ha szeretnél értesülni az új akciókról, blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This