csirkefalatok chips bundában.

A legegyszerűbb, mégis egyik legmenőbb fogás a csirke és a chips kombójával!

Hozzávalók: 

Glutén/laktózérzékenyeknek Free Chipsből, a többieknek a kedvenc ízükből!

  • 1 zacskó Foody vagy Foody Free chips
  •  kedvenc csirke darabjaid (mell, comb, szárny, bármi)

Recept:

Fogj egy zacskó chipset, szúrj egy apró lyukat a zacskóra, hogy a benne lévő levegőt ki tudd nyomni, majd törd össze apró darabokra a chipset. A csirkét forgasd meg egy kis olajban majd a chipsben, hogy minden oldalára rátapadjon. Előmelegített sütőben, 190°C, sütőpapírral bélelt tepsiben 15-20 perc alatt süsd meg. Mellé készíts el a kedvenc szószod, mártogatós recepteket a gasztroblogunkon is találsz!

A recepthez a Foody Free chipseket itt rendelheted meg: 

Ha szeretnél értesülni új mentes receptekről, vagy az új blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Ha szeretnél értesülni új mentes receptekről, vagy az új blogokról, iratkozz vel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál hírelevelünkre.

Share This